miercuri, 9 ianuarie 2008

sa ne iubim cu dor!

nu reusesc sa o culc pe agata de prinz. de fapt, ea pica de somn, dar nu vrea sa se urce in pat. striga: "s-a saturat agata de pat! sa doarma agata in fotoliu! sa doarma pe covor!"

*
agata, cu un bizon intr-o mina si un ursulet koala in cealalta, declameaza cu patos: "sa ne iubim cu dor!" (de la pe linga plopii fara sot i se trage...)

*
agata in fata prizei: "zimbeste agata la priza!"

*
in graba sa iau ceva din frigider, un castron plin cu afine imi aluneca printre degete si se varsa pe pardoseala. agata se opreste din joaca si priveste atent rostogolirea afinelor, apoi constata: "a darimat mama afinele!"

*
agata se joaca cu avionul: "zboaaara avionul pe sus, prin cer, printre nori, printre stele, printre luna!"

*
la baita, agata isi pune in fiecare piciorus o galetusa mica si spune: "isi pune agata botoseii ca sa mearga la gradinita!"

*
seara, inainte de culcare, recapitulam, in pat, ce-am facut ziua. o intreb pe agata: "unde a fost agata azi?" a.: "la gradinita!" eu: "si ce-a facut agata azi la gradinita?" a.: "a dat papusica si a spus thank you!"

*
in obisnuita vrie de dinainte de culcare, agata alearga prin camera cu ursuletul martinel in brate: "sa ia ursuletul o mizeriuta lunga de pe cal!"

Niciun comentariu: